MG Kitchen

The MG kitchen project was developed in collaboration with HS Architekten as part of the renovation of an Art Nouveau villa situated in the heart of Hamburg. The renovation concept presented us with the task of making efficient use of the staircase in the kitchen area. Our design features a dual ensemble that blends into the friendly, bright rooms, characterized by clear lines and a soft color scheme. A tall cabinet with white lacquered fronts seamlessly fills the space below the stairs, rising behind a cooking island with a concrete-grey worktop made of ceramic stone. An overhang at the front of the island establishes a social seating area around the countertop.

Standort:
Hamburg Winterhude

Umsetzung:
2019

Materialien:
HPL bechichtete Fronten, Eiche, Keramik Arbeitsplatte

Leistung:
Küchen, Bäder, Interior

1/1